Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Ei pidä tarttua rattiin päihteiden vaikutuksen alaisena" – Itä-Uudenmaan poliisi satsaa juhannusliikenteen valvontaan

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa valvovansa näkyvästi juhannusliikennettä 17.–21. kesäkuuta eri tieosuuksilla, myös alueen kesämökkipaikkakunnilla. Liikennemäärät poliisilaitoksen aluetta halkovilla pääväylillä kasvavat juhannuksena huomattavasti ja menoliikenne alkaa osittain jo 17. kesäkuuta.

– Jätetään liikenteessä turha kiire pois, otetaan ruuhkissa rennosti, säädetään ajonopeus muun liikenteen mukaiseksi ja pidetään turvavälit riittävinä, kehottaa Itä-Uudenmaan liikennepoliisisektorin johtaja, ylikomisario Timo Leppälä tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa olemaan tarkkana omasta ajokunnosta myös paluumatkalla. Jos ei itse ole ajokunnossa, pitää lähtöä siirtää tai sopia kuljettajajärjestelyistä.

– Kenenkään ei pidä tarttua rattiin päihteiden vaikutuksen alaisena eikä istahtaa päihtyneen kuljettajan kyytiin, muistuttaa Leppälä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos pyrkii tiedottamaan juhannusliikenteen sujumisesta ja mahdollisista onnettomuuksista ajantasaisesti Uudenmaan poliisilaitoksen Twitter-tilin kautta.