Tutkijat selvittävät, miten koronavirusepidemia on vaikuttanut nuorten aikuisten elämään, hakevat 18–25-vuotiaita vastaamaan kyselyyn

Kyselytutkimus on Utrechtin yliopiston nimellä. Minna Harmaala

Minna Harmaala

Turun yliopiston tutkijat etsivät 18–25-vuotiaita vastaamaan kyselyyn koronavirustilanteen vaikutuksista nuorten aikuisten elämään.

Kyseessä on osa kansainvälistä kyselytutkimusta, joka kattaa 14 eri maata. Suomessa tutkimusta tekevät Turun yliopiston psykologian tutkijat, apulaisprofessori Claire Garandeau ja erikoistutkija Jessica Trach.

– Vaikka koronavirustilanne on vaikuttanut monien elämään negatiivisesti, meille tutkijoille se on tarjonnut myös uusia kiinnostavia kysymyksiä. Tutkimuksessamme tarkastellaan muun muassa sitä, miten pandemia on vaikuttanut nuorten aikuisten elämään, miten he ovat suhtautuneet rajoitustoimiin ja miten heidän käyttäytymisensä on muuttunut pandemian aikana, Trach kertoo tiedotteessa.

Tutkimus on osa Suomen Akatemian rahoittamaa INVEST-lippulaivaa, jossa tutkitaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja luodaan tutkimuspohjaisia interventioita hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kysely päättyy perjantaina 31. heinäkuuta 2020. Siihen voi vastata osoitteessa https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_74HFFRclKyREVdb

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut