Rajoituksia höllennetään maauimaloissa – sisään 1000 henkeä kerrallaan, vesilelut ja saunat taas käytössä

Uimastadionin maauimalaan otetaan nyt kerralla 1 000 henkeä, kun se aiemmin oli 500. Myös Kumpulan maksimihenkilömäärä on nostettu 800 henkilöön. Maksimihenkilömäärät sisältävät henkilökunnan.

Keskiviikkona Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloissa oli kaupungin nettisivujen mukaan hyvin tilaa.

Sisäänpääsyrajoitusten lisäksi yksittäisten altaiden käyttäjämäärää rajoitetaan altaiden koon mukaisesti. Uimavalvojat seuraavat altaiden käyttäjämääriä ja ohjeistavat asiakkaita tilanteen mukaan.

Lisäksi maauimaloissa vesijuoksuvöitä lainataan asiakkaille, ja lasten omat vesilelut ovat sallittuja Kumpulan maauimalassa.

Uimastadionin toinen lasten allas on tämän hetkisen tiedon mukaan käytössä heinäkuun alussa, jolloin myös Uimastadikalla lasten omat vesilelut ovat sallittuja.

Lue myös: Kuva: Uimastadionille muodostui heti jono, kävijämäärää voi seurata verkossa – saunat pidetään toistaiseksi kiinni

Maauimaloiden, kuten myös Itäkeskuksen ja Pirkkolan uimahallien saunat avattiin yleisön käyttöön maanantaina 22. kesäkuuta. Ainoastaan Itäkeskuksen uimahallin höyrysauna pidetään vielä suljettuna.

Uimastadionin allaskahvila avautuu torstaina 25. kesäkuuta ja allaskahvila on auki joka päivä vähintään kello 10.00–16.00, sään salliessa pidempäänkin.

Maauimaloiden muut kahvilapalvelutkin ja ulkoleikkipaikat ovat avoinna sekä ulkokuntovälineet käytettävissä. Myös Uimastadionin sisäkuntosali avattiin maanantaina 22.6.

Uintiaikasuositus on kaksi tuntia, jonka avulla pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan auringosta ja vedestä.

Lue myös: Täältä näet Helsingin uimavesien lämpötilat liki reaaliajassa – sensorit tuottavat tiedon nettiin

Tulevana kesänä maauimaloihin ei myydä kausikortteja rajoitusten ja poikkeusjärjestelyiden vuoksi. Maauimaloihin myydään ainoastaan kertalippuja sekä 10 kerran sarjakortteja.

Aiemmista vuosista poiketen sarjakortti tai muut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn jonon ohi.

Lue myös: Aloite uudesta maauimalasta Helsinkiin kuivumassa kokoon – ei rahaa ainakaan 10 vuoteen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut