Helsingin ensimmäisen Rakkauden metsän 280 puuta varattiin heti – parit pääsevät istutuspuuhiin loppukesällä

Puut symboloivat muun muassa jatkuvuutta. Idea on, että istuttamansa puun kasvua voi seurata vuosia. Kuvituskuva. Arkisto/Armi Suojanen
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Vuosaareen alkaa elokuussa kohota Helsingin ensimmäinen Rakkauden metsä. Rakastavaiset pääsevät istuttamaan yhteistä puuta 28. elokuuta pidettävässä piknik-tapahtumassa ja tarkoitus on vuosien varrella seurata oman puun kasvua. Toki puun voivat istuttaa yhdessä myös ystävän kanssa.

Helsinkiläisessä irkkubaarissa tavannut pariskunta muutti keskelle metsää – nyt molemmat ovat kirjoittaneet kirjan intohimostaan

Rakkauden metsän puut ilmestyivät nettiin varattaviksi tällä viikolla ja jo torstaina aamupäivällä kaikki 280 kappaletta olivat menneet. Varaajille puut ovat ilmaisia, mutta heidän on sitouduttava puun istuttamiseen elokuussa. Puulajeissa oli valittavissa muun muassa pihlajaa, lehmusta ja koivua.

Rakkauden metsää esitettiin Helsinkiin valtuustoaloitteella. Paikka sille löytyi Vuosaaren liikuntapuistosta Porslahdentien varrelta.

Perinteisten kirkkohäiden suosio laski – Nea, 29, ja Ari, 28, vihitään idyllisellä rantahuvilalla

Rakastavaiset voivat pian istuttaa yhteisen puun Helsinkiin – Rakkauden metsän paikkakin on jo päätetty

Helsinki saamassa sittenkin "rakkauden metsän" – nyt etsitään sopiva paikka

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut