Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pasilan asemalle ei pääse kahteen viikkoon ratikalla – nämä yhteydet vievät lähimmäksi

Opastinsillan korjaus Ratapihantien yllä Pasilan aseman vieressä, katkaisee raitiovaunulinjojen 7 ja 9 liikenteen asemalle maanantaista 29. kesäkuuta sunnuntaihin 12. heinäkuuta asti.

Myös linja 2 on poikkeusreitillä, minkä johdosta Pasilan asemalle ei ole kahteen viikkoon raitiovaunuliikennettä.

Linja 7 ajaa Mäkelänkatua Käpylään. Linja 9 ajaa keskustasta Itä-Pasilan suuntaan omaa reittiään, mutta päätepysäkki on Radanrakentajantiellä. Tästä linja lähtee takaisin keskustan suuntaan Mäkelänkatua Sörnäisiin (M) ja Helsinginkatua omalle reitilleen.

Raitiovaunujen käytöstä poistuvat pysäkit ovat Pasilan asema, Messukeskus, Kellosilta, Radanrakentajantie sekä Asemapäällikönkatu, Jämsänkatu, Pasilan konepaja, Kotkankatu, Sturenkatu ja Fleminginkatu.

Busseilla 50 ja 59 pääsee lähimmäksi Mäkelänkadun suuntaa Pasilan asemalta. Kyseiset bussit ajavat Teollisuuskatua pitkin.

Aleksis Kiven kadun suuntaan palvelevat runkolinjat 500 ja 501.

Hakaniemeen puolestaan pääsee bussilla 23.

Alppilasta keskustaan pääsee muun muassa raitiovaunulla 3 ja bussilla 23, joiden reitit kulkevat Viipurinkatua ja Porvoonkatua pitkin.

Lisätiedot yhteyksistä löytyvät Reittioppaasta.