Taas uusi saari avautui yleisölle Helsingissä – piskuinen luoto luotsitupineen on saaristo pienoiskoossa

Katajanokanluoto avautuu nyt yleisölle ensimmäistä kertaa kunnolla. Aiemmin se on ollut luotsitoimen tukikohtana ja sen jälkeen yrityskäytössä. Helsingin Risteilypalvelut

Kesä-Helsingissä on taas uusi matkailukohde. Vain muutaman minuutin venematkan päässä Kauppatorilta on mahdollisuus siirtää itsensä täydellisesti saaristomoodiin.

Noin 4 000 neliömetrin kokoinen saari ei ole iso, mutta luonto on hämmästyttävän monimuotoinen: silokallioista rehevään rantakosteikkoon, kukkamerestä uljaisiin joutseniin söpöine poikasineen.

Perjantaina 3. heinäkuuta avautunut saari tarjoaa mahdollisuuden nauttia kahvit alkuperäisasuun kunnostetussa 1800-luvun lopun luotsituvassa. Isompaan nälkään löytyy apu 130-paikkaiselta terassilta, jossa voi syödä keittiön italialaisessa uunissa paistamat pitsat.

Saarelle pääsee yhteysaluksella Kauppatorilta vähintään kerran tunnissa. Lisätiedot www.katajanokanluoto.fi. Lue lisää Katajanokanluodosta seuraavasta printtilehdestämme.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut