Kumpulan maauimalaan myydään nyt 5 euron erikoislippuja – oikeuttaa jonon ohitukseen

Helsinki kokeilee sähköisten ennakkolippujen myymistä Kumpulan maauimalaan ja HAM Helsingin taidemuseoon.

Kumpulan maauimalassa kertalipun voi ostaa sunnuntaiaamuille 12.7. ja 19.7.

Sisäänpääsyaika ennakkolipuilla on näinä kahtena sunnuntaiaamuna kello 9.00– 10.00. Uintiaikasuositus on Kumpulassa kaksi tuntia ja lipun voi ostaa Kumpulan maauimalan verkkokaupasta.

– Kumpulan maauimalan ennakkolippu tarjoaa stressittömän aamunavauksen esimerkiksi lapsiperheille, sillä ennakkolippulaiset pääsevät hellepäivänä maauimalaan jonon ohi, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Ennakkolipputyyppejä on kolme: aikuisten lippu 5 euroa ja 7-17-vuotiaiden lasten lippu 2,5 euroa. Myös 0-6-vuotiaiden lasten ilmainen lippu on varattava verkkokaupasta mikäli uimaseurueessa on mukana alle 6-vuotiaita.

HAM Helsingin taidemuseon ennakkolippuja voi ostaa haluamalleen ajankohdalle keskiviikosta 8.7. kello 10 alkaen HAMin verkkosivuilta.

Lippujen ensimmäinen mahdollinen käyttöpäivä on keskiviikko 15.7. Liput ovat voimassa taidemuseon aukioloaikoina tiistaista sunnuntaihin kello 11.00-19.00.

Taidemuseon verkkokauppa avautuu hamin verkkosivuilla hamhelsinki.fi keskiviikkona 8. heinäkuuta. kello 10.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut