Triplan parjattu 0,40 e/h -palvelu otettiin vihdoin käyttöön – "Meillä oli teknisiä haasteita"

Triplan matkatavaralokerot on otettu heinäkuussa vihdoin käyttöön. Lokeroita on asematasolla neljännessä kerroksessa sekä ensimmäisessä kerroksessa. Mall of Tripla
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Pasilan aseman ja Triplan kauppakeskuksen säilytyslokerot on otettu käyttöön useiden kuukausien odotuksen jälkeen.

Kaappeja on yhteensä 260 kahdessa paikassa: asemahallissa neljännessä kerroksessa sekä Veturitien tasolla 1. kerroksessa.

Hinta säilytykselle on 0,40 euroa alkava tunti. Maksu onnistuu vain sirullisella maksukortilla. Lokeron saa auki ainoastaan sillä maksukortilla, jolla lokero on maksettu.

Matkatavaralokeroiden toimimattomuus ärsytti Pasilan aseman käyttäjiä, jotka olivat talven ja kesän aikana kirjoittaneet irvailevia terveisiä info-lappuun. Aapo Siippainen

Keskeneräiset lokerot ovat herättäneet ihmetystä aseman ja kauppakeskuksen asiakkaissa koko talven ja kesän ajan. Aiheesta on vitsailtu muun muassa sosiaalisessa mediassa.

– Meillä oli teknisiä haasteita, eikä järjestelmää saatu toimimaan kunnolla. Aikaa meni enemmän kuin ajateltiin. Nyt ne on saatu kuntoon ja testattua, sanoo kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki.

Kännykkävarkaiden piinaamalle Sompasaunalla rakennettiin turvalokerot – "Ei ole pyhää edes sauna"

Lähes 100 päivää palanut koronasymboli sammutettiin Helsingissä – hotellinjohtaja paljastaa, kuinka jättisydän tehtiin

Pasilan asemalle ei pääse kahteen viikkoon ratikalla – nämä yhteydet vievät lähimmäksi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut