Legendaarinen Rinneradio esiintyy tänään ilmaisella terassikeikalla Helsingissä

1980-luvun lopulla perustettuun Rinneradio on esiintynyt uran aikana eri kokoonpanoilla. Konepajan keikalla nähdään ainakin saksofonisti Tapani Rinne (oik) ja lyömäsoittaja Juuso Hannukainen (vas). Marja Helander
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Elektrojazzista tunnettu Rinneradio esiintyy perjantaina Vallilan konepajan terassilla. Konepaja Biergarteniin on vapaa pääsy.

–  Bändin omaperäistä tyyliä on kuvailtu muun muassa näillä sanoilla: hivenen jazzia, jonkin verran tekno- ja ambientvaikutteita, tarttuvia melodioita ja hyppysellinen maailmanmusiikkia. RinneRadion elokuvamaisessa musiikissa saksofoni sekoittuu teknoon, ambientiin, drum & bassiin ja hiphopiin. Luvassa on kaunista, unenomaista ja uniikkia musiikkia, konsertin tiedotteessa sanotaan.

Ennen saksofonisti Tapani Rinteen kipparoimaa Rinneradiota lavalle nousevat multi-instrumentalisti ja kurkkulaulaja Mikko Heikinpoika sekä illan avaaja DJ Josu Mämmi.

Aleksis Kiven kadun ja Sturenkadun risteyksen lähellä olevalle keikkapaikan lähelle pääsee muun muassa ysin ratikalla.

Maan alta paljastui karu yllätys Konepajalla: 1500-paikkaiseksi suunniteltu terassi kutistuu murto-osaan – "Saa nähdä miten porukka löytää tänne"

Suurkaupungeista tuttu koronailmiö kääntää päitä nyt Helsingissä – "Kunnianosoitus sairaanhoitajille!"

Helsingin edustalla järjestetään kovanluokan kesäfestari – "Kumiveneellä tai sup-laudalla ei kannata tulla"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut