Helsinkiläisessä Pataässä-karaokebaarissa sattuneesta ampumistapauksesta saataneen lisätietoa tänään – Silminnäkijä HS:ssä: Ampumista ei edeltänyt riitaa

Poliisi tiedottanee tänään lisää ampumistapauksesta helsinkiläisessä ravintolassa, joka mediatietojen mukaan on karaokebaari Pataässä. Ampuminen tapahtui eilen illalla. Poliisi sai tapauksesta tiedon hieman ennen kello 22:ta.

Ampumisessa loukkaantui yksi ihminen, joka kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisin arvioi tuoreeltaan Twitterissä, että muille ihmisille ei arvioitu olevan vaaraa.

Helsingin Sanomien haastatteleman silminnäkijän mukaan ampuja tuli uhrin luo ja ampui tätä lähietäisyydeltä reiteen. Silminnäkijä kertoi HS:lle, että tapahtunutta ei edeltänyt riita.

Poliisi sulki Snellmaninkadun tapauksen vuoksi.

Poliisi tiedotti tapauksesta eilen useaan otteeseen Twitterissä. Ensin se ilmoitti etsivänsä 4–5 hengen seuruetta ja epäilevänsä ampumisesta henkilöä, jolla oli mustat vaatetus ja mustat henkselit. Poliisi kertoi myös saaneensa aseen haltuunsa.

Noin kello 22.50 poliisi kertoi tehneensä kiinniottoja, mutta että joitakin henkilöitä edelleen tavoiteltiin.

Helsingin poliisista kerrotaan, että tapaus on nyt siirtynyt tutkintaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut