Musiikkitalo saa lasiterassin, joka on auki pitkälle talveen – Lauri Haav aloittaa ilmaiset kesäkeikat torstaina

Avajaiset: Terassi avautuu torstaina 16. heinäkuuta.

Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisen sisäänkäynnin viereen on kevään ja alkukesän ajan rakennettu uutta katettua ja lasitettua terassia.

– Halusimme tähän suojaisemman tilan, joka muuntuu myös tapahtumakäyttöön, Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso kertoo.

Lasiterassille tulee myös lämmitys, joten vuotuiseksi käyttöajaksi Paaso arvioi yhdeksästä kymmeneen kuukautta.

Terassikatos on kiinteä, ja sen ovat suunnitelleet Musiikkitalon arkkitehdit. Lasiterassilla on asiakaspaikkoja noin 70.

– Terassi laajenee aina tilanteen mukaan myös patiolle, Paaso mainitsee.

Uudistettu terassi avataan torstaina 16. heinäkuuta, kun yli puoli vuotta kestänyt työmaa saadaan valmiiksi. Heinä–elokuun ajaksi lasiterassi muuntautuu keikkapaikaksi, kun Radio Helsingin Kesälive alkaa.

Radiokanava tarjoaa Musiikkitalon terassilla vapaan pääsyn tämän hetken kiinnostavimpien kotimaisten artistien keikalle.

Terassilla esiintyvät loppukesän aikana torstai-illan livekonserteissa Lauri Haav, F, Ex-Tuuttiz, Suad, Gracias, SOFA ja Isaac Sene.

Radio Helsingin ensisijaisena tavoitteena on tuoda uusia artisteja laajemman yleisön tietoisuuteen, mutta terassilla nähdään myös jo vakiintuneita nimiä eri genreistä.

Kesäliven lisäksi kanavan dj:t valtaavat Musiikkitalon terassin perjantai-iltaisin otsikon Mitä täällä tapahtuu alla. Lauantai-iltapäivisin järjestetään Olet ystävien seurassa -klubeja.

Terassi on avoinna sunnuntaista keskiviikkoon kello 10–20 ja torstaista lauantaihin kello 10–22.

Terassin tarjoiluista vastaa Restel-ketjun Food&Events Tapahtumaravintolat, kuten talon sisäpuolellakin.

Keikkakalenteri

Lavalle kiipeää uusia ja ennestään tuttuja artisteja

16.7. Lauri Haav

23.7. F

30.7. Ex-Tuuttiz

6.8. Suad

13.8. Gracias

20.8. Sofa

27.8. Isaac Sene

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut