Kilpikonnat ovat päässeet paistattelemaan auringossa keskellä Helsinkiä – "Tutkiskelevat innokkaasti ympäristöä"

Vaippakilpikonnat ovat paistatelleet auringossa Sea Lifen ulkopuolella kerran viikossa. Merimaailma joutui perumaan koronan vuoksi kaikki sisällä olevat näyttelyt. Siksi kilpikonnat tuotiin ulos, jossa yleisöllä on enemmän tilaa liikkua ja pitää turvavälit toisiinsa.

– Kaikista eläimistämme kilpikonnat oli luonnollisesti helpoin valinta ja koska ne ovat vaihtolämpöisiä ne tarvitsevat auringon lämpöä ja valoa, joten ulkoilu on kilppareiden jatkuvan hyvinvoinnin kannalta myös tosi hyvä asia, kertoo markkinointipäällikkö Nora Sulander tiedotteessa.

Lue myös: "Jalmari-kilpikonna hyötyy siitä, että se laitetaan talveksi jääkaappiin"

Kilpikonnia on ulkoilutettu aurinkoisina päivinä ja Sea Lifen mukaan kilpikonnat ovat itse pitäneet ulkoilusta – ne liikkuvat nurmikolla innokkaasti ja ovat tutkiskelleet uutta ympäristöä sekä yleisöä mielenkiinnolla.

Paikalla oleva henkilökunta on infotuokion lisäksi vastannut moniin tiedusteluihin Sea Lifen eläimistä.

Viikoittaiset perjantai-iltapäivän ulkoilut jatkuvat ainakin heinäkuun loppuun asti sään salliessa. Merimaailma tiedottaa ulkoiluista some-kanavillaan.

Lue myös: Jättiyllätys: Kilpikonna synnytti kahdeksan vauvaa!

Lue myös: Helsingissä onnistuttiin maailman uhanalaisimpiin kuuluvan lajin suojeluhankkeessa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut