Poliisilta uutta tietoa Kannelmäen seksuaalirikoksista: 34-vuotiaan epäillyn lapsiuhreja paljastui lisää – "Yhteydenottoja on tullut toista kymmentä"

Kuvituskuva Petra Husu/Arkisto
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Poliisi otti heinäkuussa kiinni 34-vuotiaan miehen, jonka epäillään häirinneen ja ahdistelleen useita alaikäisiä tyttöjä ja aikuisia naisia. Nyt vastaavia tapauksia on poliisin mukaan selvinnyt lisää.

Poliisi pyysi yhteydenottoja mahdollisilta ahdistelun kohteeksi joutuneilta tai heidän läheisiltään, mikäli käy ilmi, että lapsi on ollut tekemisissä kyseisen miehen kanssa.

– Yhteydenottoja on tullut toista kymmentä, ja niitä on tarkisteltu ja selvitetty. Yhteydenottojen perusteella on selvinnyt kolme uutta rikosepäilyä, joiden osalta esitutkinta on alkuvaiheessaan. Kyseiset epäilyt ovat vakavuudeltaan aikaisempia vastaavia eli rikosnimikkeenä tullee olemaan lapsen seksuaalisen hyväksikäyttö tai sen yritys, kertoo rikostarkastaja Jari Koski Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Epäilty on vangittu todennäköisin syin neljästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai sen yrityksestä. Syytteen nostamisen määräpäivä on 3. syyskuuta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut