HSL sulkee suositun palvelupisteen Helsingissä – muistetaan ulos asti venyneestä jonosta

HSL:n palvelupisteeseen jonotettiin tammikuun alussa, kun esimerkiksi R-kioskit ja ruokakaupat alkoivat periä matkakortin latausmaksua. Palvelupisteessä lataamisesta ei mennyt ylimääräistä maksua. Aapo Siippainen / arkisto

HSL:n Itä-Pasilan palvelupiste suljetaan torstaina 6. elokuuta. Sen jälkeen Pasilaa lähin palvelupiste on päärautatieasemalla.

Asiakkaita ohjataan jatkossa yhä enemmän itsepalveluun.

– Nykyään on paljon mahdollisuuksia hoitaa esimerkiksi matkakortinlatausta itse verkon kautta, HSL:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sari Kotikangas perustelee sulkemispäätöstä Helsingin Uutisille.

Itä-Pasilan palvelupiste on ollut tärkeä palvelu alueen asukkaille. Viime tammikuussa ovelle syntyi pitkät jonot, kun HSL muutti matkakorttien palvelumaksuja.

Rautatieaseman palvelupiste on avoinna 3. elokuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 7.30-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9.30-17.

Palvelupiste on päärautatieaseman länsisiiven katutasossa. Se on samalla käytävällä kuin tarkastusmaksutoimisto, VR:n lipputoimisto ja Helsingin kaupungin matkailuinfo. Käyntiosoite on Elielinaukio 3.

Pasilan piste on vielä avoinna 27. heinäkuuta alkaen 5. elokuuta asti arkisin kello 8.30-16.

Itäkeskuksen palvelupiste palaa koronarajoitusten jälkeisiin normaaleihin aukioloaikoihin torstaista 30. heinäkuuta alkaen. Piste palvelee jatkossa maanantaista perjantaihin kello 10-17.15.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.