HSL sulkee suositun palvelupisteen Helsingissä – muistetaan ulos asti venyneestä jonosta

HSL:n Itä-Pasilan palvelupiste suljetaan torstaina 6. elokuuta. Sen jälkeen Pasilaa lähin palvelupiste on päärautatieasemalla.

Asiakkaita ohjataan jatkossa yhä enemmän itsepalveluun.

– Nykyään on paljon mahdollisuuksia hoitaa esimerkiksi matkakortinlatausta itse verkon kautta, HSL:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sari Kotikangas perustelee sulkemispäätöstä Helsingin Uutisille.

Itä-Pasilan palvelupiste on ollut tärkeä palvelu alueen asukkaille. Viime tammikuussa ovelle syntyi pitkät jonot, kun HSL muutti matkakorttien palvelumaksuja.

Rautatieaseman palvelupiste on avoinna 3. elokuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 7.30-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9.30-17.

Palvelupiste on päärautatieaseman länsisiiven katutasossa. Se on samalla käytävällä kuin tarkastusmaksutoimisto, VR:n lipputoimisto ja Helsingin kaupungin matkailuinfo. Käyntiosoite on Elielinaukio 3.

Pasilan piste on vielä avoinna 27. heinäkuuta alkaen 5. elokuuta asti arkisin kello 8.30-16.

Itäkeskuksen palvelupiste palaa koronarajoitusten jälkeisiin normaaleihin aukioloaikoihin torstaista 30. heinäkuuta alkaen. Piste palvelee jatkossa maanantaista perjantaihin kello 10-17.15.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut