Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taksin matkustaja kuoli Helsingissä – ehdittiin kuljettaa sairaalaan kolarin jälkeen

Helsingin Vesalassa tapahtui 18. heinäkuuta noin kello 9.45 pakettiauton ja henkilöautotaksin kolari. Taksin kyydissä oli asiakas, joka myöhemmin samana iltana kuoli sairaalassa, tiedottaa Helsingin poliisi. Autot olivat ajaneet Rapolantietä Kontulankaaren suuntaan. Taksi oli aikeissa kääntyä Vesalantielle, kun pakettiauto törmäsi sen perään.

– Taksi kuljetti matkustajansa sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Poliisi sai myöhemmin samana iltana tiedon, että taksin matkustaja, 1930-luvulla syntynyt mies, oli kuollut. Kuolinsyy selvitetään osana esitutkintaa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

– Tapaus on tuore ja tutkinta kesken, eikä poliisi sen vuoksi kommentoi tapahtumankulkua yksityiskohtaisemmin tai mahdollisia rikosnimikkeitä, Korhonen perustelee.

Molempien autojen kuljettajat ovat poliisin tiedossa, ja heitä kuullaan esitutkinnassa. Poliisilla ei ole tämänhetkisten tietojen perusteella syytä epäillä, että kumpikaan kuljettaja olisi ollut päihtynyt onnettomuushetkellä.