Helsingissä järjestetään nyt useita olutfestareita – kesän yllättäjä saa jatkoa

Viime viikolla Helsingin Rautatientorilla alkanut Suuret Oluet ja Pienet Panimot jatkuu vielä ensi lauantaihin. Se, joka kävi viime viikolla, löytää nyt uudet tuotteet.

Tällä viikolla näytteilleasettajiin liittyivät Lammin Sahdin ja Bryggeri Helsingin lisäksi Maku Brewing Tuusulasta, Teerenpeli Lahdesta, Pyynikin Brewing Company Tampereelta, Oma Panimo Espoosta, Panimo Honkavuori Joensuusta sekä Loimaan Panimo, Fiskarsin Panimo ja Tornion Panimo.

SOPP:n portit ovat auki kello 12-24 ja tapahtumaan on vapaa pääsy kello 18 asti. Sen jälkeen peritään 12 euron sisäänpääsymaksu, joka sisältää tasting-lasin. Lauantaina kello 14 on perinteinen olutaiheinen tietokilpailu. Helsingistä SOPP jatkaa Lahteen, Turkuun, Ouluun ja Tampereelle.

Vaasankadun oluttapahtuma Russian Edition järjestetään 31.7-1.8. kello 16-23. Minifestarin areenana toimii ravintola Kustaa Vaasa. Tapahtuman taustalla on maahantuontiyritys Imbibe International, jonka edustussalkussa ovat muun muassa venäläiset AF Brew, Stamm Brewing, Wild Lab, Black Cat Brewery, Green Street Brewery, Nuclear Brewery ja Bakunin Brewery.

Craft Beer Helsinki siirtyi Rautatientorilta Intiankadun ravintola Oljenkorren takapihan terassille. Se järjestetään 14.-15. elokuuta kello 14-23. Suomalaisten panimoiden lisäksi mukana on myös oluentekijöitä ulkomailta.

Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen. Maksaminen tapahtuu pankki- ja luottokorteilla. Ei käteismaksuja.

Craft Beer Helsinki järjestettiin Oljenkorressa jo heinäkuussa. Vaikka sijainti Toukolassa saattaa olla syrjäinen, oli tapahtuma hyvin suosittu ja takapihalla oli sadoittain ihmisiä.

8.8. Kivenlahi Kuohuu -festari Meritorilla. Tapahtuma on paikallisen Oma Panimon tärkein tilaisuus tänä vuonna. Ruokaa ja juomaa kello 12-21.

14.8. Espoo Panee ja Juhlii -tapahtuma Otaniemen Ravintola Fat Lizardin terassilla ja parkkipaikalla. Tilaisuus on Espoon pienpanijoiden kokoontuminen ja näyteikkuna jo kolmannen kerran. Auki kello 16-22.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut