Näihin kesäteattereihin Helsingissä ehtii vielä elokuussa

Tänäkin kesänä Helsingissä on tarjolla teatteria Mustikkamaalla, Taivallahdessa, Tervasaaressa, Suomenlinnassa ja Puotilan kesäteatterissa.

Suomenlinnan kesäteatterissa on nähtävissä komediaa syyskuun 9. päivään saakka. Ryhmäteatterin toteuttama Elling on lämminhenkinen ja vilpitön komedia ystävyydestä, arjen kohtuuttomuudesta ja elämänmuutoksesta.

UIT: Konkurssihakemus olisi jätetty tekemättä, jos Posti olisi tuonut tärkeän kirjeen ajoissa – "Emme missään tapauksessa ole menossa konkurssiin"

Mustikkamaalla Ylioppilasteatterilla pyörii 18. elokuuta saakka esitys, joka on tehty poikkeuksellisissa olosuhteissa Ylioppilasteatterin kärvistellessä talousvaikeuksissa ja koronapandemian ravisuttaessa maailmaa. Kesätyöpaikka – mitä emme tahdo emme tee -esitys tutkii työtä ja työn haittoja.

Peter Pan seikkailee Taivallahden Kesäteatterissa koko elokuun. Peter Pan on kotoaan karannut poika, joka kieltäytyy kasvamasta aikuiseksi. Näytökset alkavat kello kuusi.

Tervasaaressa menee Pinokkio vielä koko elokuun ajan. Musiikillisessa seikkailunäytelmässä hyväsydäminen puuseppä Geppetto veistää puusta nuken, joka herää eloon ja saa nimekseen Pinokkio.

Puotilan kesäteatterissa pyörii vielä ensi viikon ajan Timo Parvelan satuun perustuva Maukka, Väykkä ja Karhu Murhinen. Näytelmässä seurataan pienen Karhu Murhisen rohkeutta elää epätodennäköinen elämä lapsuudesta vanhuuteen. Esitys sopii koko perheelle.

Helsingin kesäteattereiden kausi voi vielä pelastua – tässä uusimmat varasuunnitelmat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut