Laivamatkustaja voi pian ostaa parkkipaikan etukäteen Helsingin satamasta

Länsisataman tuleva pysäköintitalo. Helsingin satama
Jukka Hämäläinen

Jukka Hämäläinen

Helsingin Satama on valinnut Aimo Park Finland Oy:n uudeksi pysäköinnistä vastaavaksi kumppanikseen. Satama kehittää pysäköintiä vastaamaan paremmin laivamatkustajien tarpeita.

– Kehitys vie kohti moderneja digitaalisia palveluja. Niihin kuuluvat mahdollisuus varata ja maksaa pysäköintipaikka laivarannasta etukäteen.

– Uudenlaiset liikenteenohjaus- ja maksujärjestelmät tähtäävät siihen, että matkakokemus on sujuva, Sataman matkustajaliiketoiminnan kehityspäällikkö Marika Pauli kertoo.

Aimo Park Finlandin pysäköintioperoinnin kokonaisuuteen sisältyvät sekä sataman ulkopysäköintialueiden että Länsisatamaan tulevan uuden pysäköintihallin pysäköintijärjestelmät, pysäköintiautomaatit ja integroinnit sataman järjestelmiin sekä luonnollisesti pysäköintipalveluiden tuottaminen ja niiden valvonta sekä monipuoliset maksutavat, mukaan lukien mobiilimaksaminen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut