"Kyse on niin kutsutusta paloittelusurmasta" – poliisilta lisätietoa Helsingissä paljastuneesta epäillystä murhasta, josta vangittiin peräti 12 henkilöä

Helsingin poliisilaitos tiedottaa, että Helsingissä viime viikolla paljastuneessa henkirikoksessa on kyse niin kutsutusta paloittelusurmasta. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen viime viikon (viikko 31) alkupuolella.

– Tässä vaiheessa tutkintaa on vielä liian varhaista kommentoida teon motiivia tai olosuhteita. Poliisi jatkaa kuulusteluja ja muita tutkintatoimenpiteitä, kertoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Todennäköisin syin murhasta epäiltyinä on vangittuna kaksitoista henkilöä. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkintaa vaarantamatta mahdollista. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies. Helsingin käräjäoikeuden viikonloppuna vangitsemista epäillyistä kymmenen on miestä ja kaksi naista. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut