Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Sokokselle aukeaa 3 uutta ravintolaa – osa ruoasta peräisin alakerran S-marketista

Hok-Elanto avaa uusia ravintoloita Sokoksen taloon Helsingin keskustassa. Tänään aukesi Happy Farmer Kitchen & Bakery sekä Coffee Bar & Wine. Aiemmin paikalla toimi muun muassa Fafas. Ensi vuoden alussa avataan myös ruokaravintola nykyisen Casa Largon tiloihin.

Happy Farmer hyödyntää annoksissa alakerran S-marketin hävikkiraaka-aineita.

– Leivomme esimerkiksi itse kaupan tummuneista banaaneista banaanileipää tai pikkelöimme kolhun saaneita kasviksia. Keksimme käyttötapoja raaka-aineille, jotka esteettisesti eivät kauppa-asioinnilla puhuttele kuluttajaa, mutta ovat siitä huolimatta herkullisia, kertoo Happy Farmerin keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen tiedotteessa.

Hok-Elanto sanoo, että uudessa Happy Farmerissa annokset tullaan suunnittelemaan vahvasti satokausien mukaan sekä kotimaiset saatavilla olevat raaka-aineet huomioiden.

Ruokahävikin vähentämisen lisäksi vastuullisuus näkyy Happy Farmerissa muun muassa siinä, että ruokalistoissa kasvikset ovat keskiössä.