Hok-Elanto avaa uusia ravintoloita Sokoksen taloon Helsingin keskustassa. Tänään aukesi Happy Farmer Kitchen & Bakery sekä Coffee Bar & Wine. Aiemmin paikalla toimi muun muassa Fafas. Ensi vuoden alussa avataan myös ruokaravintola nykyisen Casa Largon tiloihin.
Happy Farmer hyödyntää annoksissa alakerran S-marketin hävikkiraaka-aineita.
– Leivomme esimerkiksi itse kaupan tummuneista banaaneista banaanileipää tai pikkelöimme kolhun saaneita kasviksia. Keksimme käyttötapoja raaka-aineille, jotka esteettisesti eivät kauppa-asioinnilla puhuttele kuluttajaa, mutta ovat siitä huolimatta herkullisia, kertoo Happy Farmerin keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen tiedotteessa.
Hok-Elanto sanoo, että uudessa Happy Farmerissa annokset tullaan suunnittelemaan vahvasti satokausien mukaan sekä kotimaiset saatavilla olevat raaka-aineet huomioiden.
Ruokahävikin vähentämisen lisäksi vastuullisuus näkyy Happy Farmerissa muun muassa siinä, että ruokalistoissa kasvikset ovat keskiössä.