Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raidejokerin rakentaminen tuo jälleen isoja liikennejärjestelyjä moneen paikkaan syksyn aikana

Raidejokerin rakennustöiden edetessä tehdään syksyn aikana muutamia suurehkoja liikennejärjestelyjä pikaraitiotielinjan ympäristössä.

Esimerkiksi Keilaniemen ja Otaniemen alueella Kuusisaarentien ja Otaniementien risteys muutetaan kiertoliittymäksi syys-lokakuussa.

Miestentien ja Otaniementien risteys suljetaan tilapäisesti moottoriajoneuvoilta arviolta viikolla 36.

Laajalahden ja Leppävaaran alueella Impilahdensillan rakentaminen on valmistumassa ja raidejokerin liikennejärjestelyt Turunväylältä ovat poistuneet.

Syyskuussa käynnistyvät työt ja kaistajärjestelyt Hevosenkengässä. Leppävaarankatu kauppakeskus Sellon edustalla avataan liikenteelle lokakuussa.

Ravitie on viimeistelytöitä lukuun ottamatta valmistumassa ja aukeaa liikenteelle perjantaina 21. elokuuta.

Pitäjänmäen ja Maunulan alueella Ravitien auettua Takkatien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan rakennustöiden vuoksi noin kolmeksi kuukaudeksi 21. elokuuta alkaen. Kulku Takkatien alueelle käy Perkkaantien ja Ravitien kautta.

Kutomotien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä ensi maanantaina eli 10. elokuuta. Kutomotielle kuljetaan Purotien kautta. Jalankulun ja pyöräilyn reitteihin tulee muutoksia Pitäjänmäentien itäpäässä.

Syyskuussa Takomotien risteyksen auettua Valimotien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan. Valimotielle kuljetaan Karvaamokujan ja Valimokujan kautta tai Strömbergintien ja Hiomotien kautta.

Pirkkolantie ja Pirjontie avataan moottoriajoneuvojen läpikululle syys-lokakuun vaihteessa.

Tammiontien ja Pakilantien risteys suljetaan elokuun lopulla noin kuukaudeksi. Kulku Tammiontielle ja Suonotkontielle tapahtuu Suursuonlaidan ja Suonotkontien kautta.

Oulunkylän ja Viikinmäen alueella Vantaanjoen ylittävä Tulvaniitynsilta avataan jalankulkijoille ja pyöräilijöille syyskuussa.

Viikin ja Itäkeskuksen alueella Lahdenväylän ylittävä raitiotiesilta valmistuu, ja liikennejärjestelyt Lahdenväylältä poistuvat elokuussa.

Isompien muutosten lisäksi tehdään pienempiä liikennejärjestelyjä töiden edetessä. Esimerkiksi kiskojen ja muiden materiaalien kuljetukset voivat aiheuttaa lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä.