Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pauli, 28, huijaa nettihuijareita – vastasi älyttömällä tavalla +44-numeroon

Youtube-tähti Pauli Matalamäki, 28, varoittaa +44-alkuisista numeroista tulevista huijauspuheluista. Kyseessä Britannian maakoodi.

Matalamäki on parin viime vuoden aikana julkaissut kanavallaan useita videoita, joissa hän yrittää vedättää kansainvälisiä nettihuijareita.

Uusimassa videossa Turussa asuva Matalamäki kertoo, kuinka uusin valuuttakaupaksi naamioutu huijausilmiö toimii, ja mitä soittajat tavoittelevat.

Samalla hän yrittää itse huijata huijariksi epäilemäänsä soittajaa paljastamaan osoitteensa, jotta voisi lähettää hänelle postia.

Kun +44-numerosta soitetaan, Matalamäki heittäytyy puhelimessa yksinkertaiseksi ja näyttelee nielaisseensa syötin. Hän kuitenkin kiusaa soittajaa muun muassa suomenkielen ääkkösillä.

Soittajan tiedustellessa Matalamäen pankin nimeä, tavaa hän suomeksi sanan "säästöpankki". Kun soittaja pyytää taas luottokorttia, Matalamäki sanoo, että hänellä on vain K-Plussa-kortti.

Katso videolta, kuinka pitkään Matalamäen pokka pitää vai säilyykö soittajan kärsivällisyys loppuun saakka.