Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pauli, 28, huijaa nettihuijareita – vastasi älyttömällä tavalla +44-numeroon

Youtube-tähti Pauli Matalamäki, 28, varoittaa +44-alkuisista numeroista tulevista huijauspuheluista. Kyseessä Britannian maakoodi.

Matalamäki on parin viime vuoden aikana julkaissut kanavallaan useita videoita, joissa hän yrittää vedättää kansainvälisiä nettihuijareita.

Uusimassa videossa Turussa asuva Matalamäki kertoo, kuinka uusin valuuttakaupaksi naamioutu huijausilmiö toimii, ja mitä soittajat tavoittelevat.

Samalla hän yrittää itse huijata huijariksi epäilemäänsä soittajaa paljastamaan osoitteensa, jotta voisi lähettää hänelle postia.

Kun +44-numerosta soitetaan, Matalamäki heittäytyy puhelimessa yksinkertaiseksi ja näyttelee nielaisseensa syötin. Hän kuitenkin kiusaa soittajaa muun muassa suomenkielen ääkkösillä.

Soittajan tiedustellessa Matalamäen pankin nimeä, tavaa hän suomeksi sanan "säästöpankki". Kun soittaja pyytää taas luottokorttia, Matalamäki sanoo, että hänellä on vain K-Plussa-kortti.

Katso videolta, kuinka pitkään Matalamäen pokka pitää vai säilyykö soittajan kärsivällisyys loppuun saakka.

Pauli, 27, tilasi Kiinasta halvan "iPhone 11 Pron", hintaero aitoon yli 1 000 euroa – Katso videolta, millainen yllätys paketista paljastui

Pauli, 26, laittoi autohuijausta yrittäneen miehen juoksemaan ympäri kaupunkia – myös nigerialainen koijari sai jauhot suuhun

Nainen sai oudon puhelun ja vastasi vahingossa "yes" – "Tämä oli juuri se, mitä ei pitänyt sanoa"

Varo tätä Tunisian suuntanumeroa – myös näistä numeroista KRP varoittaa

Telian uusi ratkaisu tekee lopun huijauspuheluista – "Suomessa puheluita estetään tiettyinä viikkoina tuhansittain"