Koululaisten kulkureittien turvallisuuteen kiinnitetään huomiota katutyömaalla – viimeistelyt Pohjois-Haagassa käynnissä

Pohjois-Haagan Näyttelijäntien kiertoliittymän kiveäminen ja kadun päällystäminen jatkuivat vielä koulujen alkaessa torstaina 13. elokuuta.

Turvallinen jalankulkureitti on merkitty nyt ja tulevina viikkoina selkeästi myös työmaa-alueella. Koululaisten aikataulut huomioidaan töiden suunnittelussa.

Munkkiniemen Huopalahdentiellä parannetaan jalankulun ja pyöräilyn sujuvuutta. Rakuunatien lähellä olevan Huopalahdentien ylikulkusillan korjaus jatkuu vielä elokuun ajan. Jos silta joudutaan töiden vuoksi tilapäisesti sulkemaan, opastavat liikenteenohjaajat sillalla kulkijat turvallisesti toiselle reitille.

Näyttelijäntien vilkkaan risteyksen alla on jo upouutta kunnallistekniikkaa. Katutyön maanalainen osuus valmistui elokuun alussa, ja nyt käynnissä on urakan viimeistelyvaihe asfaltointeineen ja kiveämisineen.

Näyttelijäntien ja Ohjaajantien välisen osuuden kävely- ja pyörätiet ovat jo päällystettyjä ja kaupunkilaisten käytössä. Valmistunut osuus johtaa risteyksestä Pohjois-Haagan yhteiskoulun suuntaan.

Tulevina viikkoina risteyksen uusi kiertoliittymä kivetään. Lisäksi risteyksen sekä Adolf Lindforsin tien ja Näyttelijäntien ostoskeskuksen puoleisen osuuden ajoratoja päällystetään. Nämä tulevat työt näkyvät tiedoston kuvassa keltaisella ja punaisella.

Syyskuun puolivälissä Näyttelijäntien peruskorjaus on valmis. Lähes puolentoista vuoden työn tuloksena Näyttelijäntien, Ida Aalbergin tien ja Adolf Lindforsin tien risteyksessä on uusi kiertoliittymä, kävely- ja pyöräilyreitit ovat entistä paremmat, maanalainen kunnallistekniikka on uutta ja tulvavedet ohjautuvat oikein.

Pohjois-Haagan katutyöt etenevät – autoilijoiden kaistat siirtyvät sitä mukaa, kun kuoppia täytetään

Tarkkailijat syynäsivät kesällä Helsinkiä – tätä kaikkea paljastui palvelujen laadusta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut