Sara La Fountainin kumppaneineen avaama Gasm aikoo laajentua muualle Suomeen – "Gasmisia taajuuksia ja maullisesti saavutettava umami"

Ossi Paloneva, Sara La Fountain ja Petteri Luoto. _
Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Kokit Sara La Fountain, Petteri Luoto ja Ossi Paloneva ovat avanneet Helsingin keskustan Kämp Gallerian katutasoon Gasm Café & Bar -nimisen kahvila-baarin. Kämp Galleria on ensimmäinen paikka, johon kyseisen konseptin mukainen kahvila-baari avautuu – jatkossa tarkoituksena on laajentua myös muualle Suomeen, kerrotaan tiedotteessa.

Sara La Fountainin mielestä Helsinkiin on nyt luotu cool ja helposti lähestyttävä kahvilakonseptin, joka on samalla flirtti, iloinen ja raikas.

– Ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista ja ne on myös helppo ottaa mukaan. Kaikkeen on haluttu tuoda jokin pieni ekstra – kokemuksen on lähestyttävä gasmisia taajuuksia ja maullisesti saavutettava umami, La Fountain kuvailee tiedotteessa.

Gasmissa on tarjolla gelatoja, supersmoothieita, salaatteja ja Gasm Afters-menu. Torstai- ja perjantai-iltapäivistä iltaan tarjottavan Gasm Afters -menun keskiössä ovat esimerkiksi japanilaisvaikutteinen kuningasosteri-vinokascarpaccio, hunajatryffeli-burrata sekä siika-ceviche, kerrotaan tiedotteessa.

Naapurikortteliin aukeaa lokakuussa tunnettujen keittiömestareiden eli Hans Välimäen ja Arto Rastaan perustama Bardot-ravintola.

Helsingin legendaariseen Primulan kulmaan aukeaa tanskalainen irkkuravintola

"Koska olet viimeksi kehunut suomalaista ruokaa?" – älä unohda näitä klassikkoravintoloita

Pari vuotta sitten avannut Lumi tarjoaa harvinaista herkkua suoraan Jäämereltä – skandinavian keittiöllä on Helsingissä vain muutama vaalija

Helsinkiläinen kauppakeskus saa tänään peräti 6 uutta ravintolaa – katso lista tästä

Helsingin ravintoloita valtaavaa uutta ruokabuumia verrataan jo sushiin - yrittäjä: "Pitää takoa, kun rauta on kuumaa"

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut