Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Somekuningatar Asal Bargh ei lähde sokkotreffeille: ”Miksi jotkut luulevat, että haluaisin lähettää heille kuvia itsestäni?"

Helsinkiläinen Asal Bargh on Suomen tunnetuimpia somekuningattaria, joka on tunnettu rohkeista kuvistaan. Hänellä on yli 40 000 seuraajaa Instagramissa ja hänet on yhdistetty moneen julkkismieheen.

Sinulla on yli 40 000 seuraajaa somessa. Miten sitä hyödynnät ja millaista palautetta saat?

– Olen saanut somen kautta paljon hyviä ja mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia

Tunnetko olevasi velvollinen antamaan lähes päivittäin jotain seuraajillesi, kuten kuvia?

– En ehkä ole edes tarpeeksi ”aktiivinen”, koska Instan algoritmia miellyttääkseen pitäisi periaatteessa päivittää vähintään joka toinen päivä uusia kuvia ja laittaa myös päivittäisistä menoista storyyn videoita. Minusta kuitenkin tuntuu, että tämä nykyinen tahti on riittävä.

Asal Bargh on ammatiltaan meikkaaja-maskeeraaja, minkä ohessa hän tekee mallin töitä. Julkisuudessa häntä näkee usein.

– Minua on kysytty muun muassa lukuisiin tosi- tv-ohjelmiin, mutta en ole toistaiseksi suostunut niihin. Elokuvaan minua ei ole kysytty, vaikka se minua kiinnostaisi.

Millaisia ehdotuksia miehet Sinulle tekevät? Miten niihin suhtaudut?

– Aika usein saan treffipyyntöjä. Jotkut kyselevät, josko lähettäisin heille henkilökohtaisesti itsestäni kuvia. Se on minusta todella hassua. Miksi jotkut luulevat, että haluaisin lähettää heille kuvia itsestäni? Somen kautta ehdotetuille treffeille en ole mennyt kertaakaan, Bargh sanoo.

Sinut on yhdistetty useisiin julkkismiehiin tänäkin vuonna, kuten Jari-Matti Latvalaan. Mikä on totuus näistä suhteista ja mikä on statuksesi parisuhde-elämässä?

– Olen sinkku. Minut on saatettu nähdä muutaman kerran, vaikka Jari-Matin kanssa, jolloin tapaukset saavat ihmisten mielikuvituksen laukalle.

Mistä haaveilet elämässä?

– Minulla on tällä hetkellä melkein kaikki, mistä haaveilen. Mutta jos on pakko jotain olla, niin olen aina halunnut menestyä urallani kansainvälisesti, Asal Bargh sanoo.