Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pasilan hotelli ja uusi ravintola aukeavat maanantaina – tältä vanha "Pressiklubi" näyttää nykyään

Maistraatinportin Sokos-hotellin tilalle remontoitu Scandic Pasila aukeaa maanantaina 31. elokuuta. Hotellin huoneiden määrä pysyy 178:ssa. Katutasossa toimineiden Sevilla- ja Bar Bölen tilalle aukeaa Kortteliravintola Bellmanni sekä olohuonemainen baari. Aluksi ravintola tarjoaa vain aamiaista ja lounasta

Ravintola lupaa, että se tarjoaa myöhemmin syksyllä rentoa ruokaa, jonka innoittajana toimivat Helsingin legendaaristen kortteliravintolat.

Ravintolaa ja baaria on sisustettu perinteiseen tyyliin, jolla tavoitellaan lämmintä tunnelmaa. Hotellin mukaan huoneet edustavat modernimpaa henkeä.

– Hotellin uudistukseen haettiin rentoa ja helposti lähestyttävää tunnelmaa. Pasilan kaupunginosan rakennusten ja läheisen Keskuspuiston värimaailma näkyy yksityiskohtina sekä vivahteina hotellin sisällä, sanoo Scandic Pasilan hotellinjohtaja Minna Heikkilä tiedotteessa.

Hotellin aulabaari tunnettiin myös "Pasilan pressiklubina", koska Ylen, MTV:n ja Yhtyneiden Kuvalehtien toimitukset sijaitsivat aivan lähistöllä. Niinpä ravintola oli takavuosina toimittajien suosiossa.