Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingissä puretaan pian 9 kerrostaloa 70-luvulta – koko irtaimisto myydään ja kodinkoneita jaetaan jopa ilmaiseksi

Oulunkylässä on alkamassa ehkä Helsingin tähän saakka laajin asuntojen purkuhanke, kun Saton vanhat vuokrakerrostalot vedetään maan tasalle.

Jokiniementie 40:ssä sijaitsevat 9 matalaa asuinkerrostaloa ovat palvelleet VR:n henkilöstöasuntoina ja nyt niiden irtamisto myydään.

– Laitamme purkukohteen irtaimiston kiertoon. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ja Sato kokeilevat yhdessä suoramyyntiä purkukohteesta, kierrätyskeskus viestittää.

Tarjolla 1970-luvun taloista tulee olemaan edullisesti muun muassa valaisimia, peilejä, hanoja, kuivaustelineitä ja naulakoita.

Lisäksi Sato jakaa maksutta kodinkoneita, kuten jääkaappeja ja liesiä ottajan omalla vastuulla. Sato ei vastaa vioista tai puutteista ja kodinkoneet tulee hakijan itse kuljettaa pois.

Sato kuitenkin täsmensi muutamaa päivää myöhemmin, että kodinkonejakelu ei ole hakijan omalla vastuulla, vaan annettavat koneet ovat toimivia ja niillä on palautusoikeus. Lue uudempi juttu täältä.

Myynti- ja noutotapahtuma järjestetään 4. syyskuuta kello 10–18 osoitteessa Jokiniementie 40.

Irtaimiston tuotteita ei voi varata etukäteen, eikä tavaralla ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kierrätyskeskus ja Sato muistuttavat, että paikalla tulee noudattaa turvavälejä ja tapahtumaan saa tulla vain terveenä.

Oulunkylään halutaan rakentaa lisää asuntoja juna-aseman ja tulevan raidejokerin läheisyyteen. Jokiniementien varrelta noin 150 asuntoa korvataan noin 500:lla ara-, hitas- ja vapaarahoitteisella vuokra-asunnolla. Kohteesta käytiin muutama vuosi sitten suunnittelukilpailu, jonka voitti arkkitehtitoimisto HMV:n ehdotus Syyssonaatti.

Juttua muokattu 1.9. klo 9.25: Lisätty Satolta tullut uusin tieto kodinkoneiden jakelusta.