Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Vanhaan teollisuussaliin rakennettiin Helsingin ensimmäinen padel-halli – taustavoimana entinen NHL-kiekkoilija Ville Leino: "Tarkoitus on yhdistää taidetta ja urheilua"

Vallilan konepajalle avataan Helsingin ensimmäinen padel-halli. Vanhaan, 9 metriä korkeaan tehdastilaan rakennetussa hallissa on kuusi kenttää, joista kaksi on moderneja panoraamakenttiä, joilla voi kuunnella omasta puhelimesta mieleistään musiikkia bluetooth-yhteydellä.

Billebeino Padel on entisen NHL-kiekkoilija Ville Leinon hanke. Myös Leinon taide tulee olemaan hallissa esillä muun muassa sisustuksessa ja kalusteissa.

– Tarkoitus on yhdistää taidetta ja urheilua uudenlaiseksi viihtyisäksi konseptiksi, eli kyseessä ei ole ihan perinteinen urheiluhalli. Tällaista comboa pystyy harvoin tekemään, joten nyt oli hienoa tehdä omannäköinen halli, jossa yhdistyvät Billebeinon vaatebrändin kulmakivet, eli urheilu ja taide, sanoo tiedotteessa Leino, joka mainitsee padelin nykyiseksi suosikkiurheilulajikseen.

Jatkuvasti suosiotaan ympäri maailman kasvattava padel on sosiaalinen peli, joka tarjoaa hyvää ajanvietettä ja urheilua eritasoisille pelaajille. Billebeino Padeliin ovat kaikki tervetulleita.

– On tärkeää, ettei kenellekään tule sellaista fiilistä, ettei voisi tulla pelaamaan. Haluamme tarjota kaikille elämyksen ja mahdollisuuden pelata padelia täällä Helsingissä, jatkaa Leino.

Padel mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia.

Billebeino Padel avataan tiistaina 1. syyskuuta osoitteessa Traverssikuja 3, Helsinki.