Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppakeskuksen asiakkaat toivoivat halvempia ravintoloita ja "bonusta" – pomolla mielessä 2 vaihtoehtoa yli muiden

Kalasatamassa sijaitseva Redi on kuunnellut tarkasti asiakkaita, millä tavalla kauppakeskusta pitäisi kehittää. Redissä on nyt noin 40 ravintolaa ja niitä halutaan lisää. Tätä mieltä ovat asiakkaiden lisäksi myös kauppakeskuksen johto. Asiakkaat ovat toivoneet erityisesti sellaisia pikaruokaketjuja, jotka ovat Redin nykyisiä hampurilaispaikkoja halvempia.

– Asiakkaat ovat tuoneet vahvasti esille toiveen pikaruokaa tarjoavasta burgeripaikasta. Resteliltä Redissä on jo Rax-pizzabuffet, toivomme että saisimme myös heidän burger-ketjunsa Burger Kingin. Myös Hesburger on vaihtoehto, kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen kertoo.

Salminen puhuu myös ”vihreän kortin metsästyksestä”. Asiakkaiden toiveissa on kuulunut saada kauppakeskukseen enemmän S-ryhmän liikkeitä, joista vihreällä kortilla saa bonusta.

– Niitä Redissä on tällä hetkellä vain Emotion. Haluaisimme päästä laajentamaan yhteistyötä S-ryhmän kanssa.

Asiakkaiden toiveet ovat nykyään hyvin maanläheisiä, Salminen sanoo.

– Nyt ei toivota mahdottomia. Tässä hetkessä huomaa, että korona on aiheuttanut sen, ettei kauppakeskuksiin toivota isoja toimijoita. Asiakkaat tiedostavat, että Suomi on hyvässä tilanteessa, kun maailmalla isot brändit ovat vahvassa ristiaallokossa.

Uusista liikkeistä Tokmanni avaa myymälän Rediin lokakuussa.