"Ihan järjestelmällistä terroria", yli 10 auton renkaat puhkottu Myllypurossa – Kuva: Jättikö tekijä tämän rikospaikalle?

Talojen parkkipaikoilla tehdään järjestelmällistä ilkivaltaa Myllypurossa, kertoo asukas Helsingin Uutisille.

Useiden autojen renkaita on puhkottu erityisesti Tuulimyllyntien ja Karistimentien alueilla.

– Välineenä käytetään tätä neulaa, kertoo kuvan HU:lle lähettänyt asukas.

Hänen mukaansa ensimmäiset renkaanpuhkomiset tapahtuivat 19. elokuuta, jatkuivat viikonvaihteessa 28.–30. elokuuta ja edelleen tällä viikolla.

Lauantaina asukas otti Karistimentien kääntöpaikalta löytämänsä neulan talteen, jollaista hän epäilee pistellyn renkaisiin.

Tämän viikon maanantaina puolen yön aikaan parkkipaikalla, saman illan aikana jo toistamiseen nähty nuori tummiin pukeutunut henkilö, jatkoi asukkaan mukaan matkaansa ostoskeskuksen suuntaan, kun huomasi tarkkailijat.

Helsingin poliisi vahvistaa HU:lle, että poliisille on tehty kaksi rikosilmoitusta neulalla puhkotuista autonrenkaista Myllypurossa.

– Ilmoitukset on tehty 25. ja 31. elokuuta. Ensimmäisen ilmoituksen mukaan kahden auton renkaat oli puhkottu Karistimentiellä. Toisessa ilmoituksessa kerrotaan, että Tuulimyllyntiellä ja lähistöllä on puhkottu renkaita ainakin kymmenestä autosta. Tapauksia tutkitaan vahingontekoina, poliisin viestinnästä kerrotaan.

Kuva: Silmitöntä tuhoa Helsingissä – Alppikylässä rikottiin jopa 50 auton ikkunat

– Asia pitää tehdä julkiseksi, jotta saadaan enemmän silmäpareja ja tyypit kiinni. Ihmisten pitää myös tehdä rikosilmoitukset, ettei tämän luulla olevan vain jokin yksittäistapaus. Tämä on ihan järjestelmällistä terroria, korostaa asukas, joka kertoo ilkivallan puhuttaneen myös paikallisessa Facebook-ryhmässä.

Mies pahoinpiteli satunnaisia ohikulkijoita juna-aseman lähistöllä Helsingissä – joukossa myös ala-asteikäinen lapsi

Kovassa käytössä olevaa Liikuntamyllyä remontoidaan – Kisahallin sulkeutuessa siitä tulee entistä tärkeämpi

Itä-Helsingin leikkipuistot kohenevat – tässä uusimmat leikkivälineet

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut