R-kioski haluaa vahvistaa asemaansa lounaspaikkana – julkisti yhteistyön tunnetun ravintolaketjun kanssa

R-kioski aloittaa yhteistyön laadukkaita japanilaisia ruokia tarjoavan Momotoko-ravintolaketjun kanssa. Suurimmilta R-kioskeilta nyt voi napata esimerkiksi lounaaksi mukaan itse lämmitettävän herkullisen ramen-keiton tai vaikkapa vegaanisen ramen-salaatin.

R-kioski haluaa vahvistaa asemaansa myös lounaspaikkana. Mukaan otettavien leipien ja wrappien lisäksi valikoimiin tulee Momotokosta kaksi ramen-salaattia, yksi donburi-riisiateria ja valmis ramen-keitto. Ramen-keitto syödään lämpimänä, muut ateriat voi syödä joko kylmänä tai lämmittää itse.

Momotokon toimintavastaava Curtis Pollard on innoissaan uudesta avauksesta.

– Näin poikkeuksellisena aikana yhteistyö R-kioskin kanssa tarjoaa meille erittäin vahvan kanavan laajentaa toimintaamme myös mukaan otettavien ruokien osalta. Vaikka kuluttajan näkökulmasta annokset vaikuttavat pikaruoalta, voin kertoa, että meidän keittiössämme ruokia valmistetaan huolella ja pitkään. Valmistamme itse ravintoloissamme ramen-nuudelimme ja esimerkiksi keittopohjamme on 10 tunnin työn tulosta, Pollard sanoo tiedotteessa.

Annokset voi maksaa myös yleisimmillä lounasetukorteilla. Valikoima vaihtelee kioskeittain.

R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on Suomessa noin 480 myymälää.

Momotoko on japanilainen ravintola, joka perustettiin vuonna 2015 Yliopistonkadulle Helsinkiin, ja nyt Momotoko-ravintoloita on 9 Suomessa.

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut