Töölön kirjastossa mahdollinen joukkoaltistuminen – tartunnan saanut käytti Koronavilkku-sovellusta

Töölön kirjastossa on sattunut mahdollinen joukkoaltistuminen koronavirukselle, tiedottaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala.

Maanantaina 7. syyskuuta Töölön kirjastossa oleskelleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustartunta.

Kirjaston lukusalissa kyseisenä päivänä kello 9-13 ja kirjaston neljännessä kerroksessa kello 13-16 oleskelleet henkilöt ovat mahdollisesti altistuneet koronavirukselle. Sosiaali- ja terveystoimiala kehottaa heitä tarkkailemaan vointiaan tarkasti kahden viikon ajan 21. syyskuuta asti. Heidän tulee hakeutua koronavirustestiin, jos ilmenee lieviäkin oireita.

Tartunnan saaneella oli Koronavilkku-sovellus käytössä. Hän on syöttänyt sovellukseen avauskoodin ja varoittanut tällä tavoin kohtaamiaan Koronavilkun käyttäjiä nimettömästi mahdollisesta altistumisesta.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut