Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hartwall-areenalla korona-altistuminen: Jokereiden pelaajia 14 päivän karanteeniin, useita kotiotteluita perutaan

Venäjän KHL-liigassa pelaavan Jokereiden joukkue on altistunut koronavirukselle Hartwall-areenalla keskiviikkona 9. syyskuuta käydyssä ottelussa Neftehimikiä vastaan, joukkue kertoo tiedotteessa.

Viranomaiset ovat asettaneet Jokereiden pelaajia 14 päivän karanteeniin.

Tämän illan ottelu AK Bars Kazania vastaan on peruttu.

Myös Jokereiden kotiottelut 15.9. Severstalia ja torstaina 17.9. Metallurgia sekä vierasottelut lauantaina 19.9. Vitjazia ja 21.9. TsSKA Moskovaa vastaan siirretään myöhempään ajankohtaan.

Jokereiden mukaan altistumisen aiheuttanut Neftehimik saapui Suomeen tiistaina 8.9. eikä joukkueessa tuolloin ollut positiivisia koronatestien tuloksia.

Ottelun jälkeen Neftehimik matkusti seuraavaan peliin Latvian Riikaan, jossa joukkue testattiin koronaviruksen varalta KHL:n sääntöjen mukaan. Pikatestien tuloksista löytyi neljä positiivista tapausta.

Jokerit katsoo, että keskiviikkona kaukalossa pelissä olleiden Jokereiden pelaajien voidaan katsoa altistuneen virukselle. Muu Jokereiden joukkueen henkilökunta ei ole ollut tekemisissä vastustajajoukkueen kanssa, tiedotteessa kerrotaan.

Jokerit kertoo, että joukkue on käynyt koronavirustestissä torstaina 10. syyskuuta. ja tulokset ovat kaikki negatiivisia.

– Virukselle on joka tapauksessa voitu altistua ja Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti pelaajat on määrätty 14 päivän karanteeniin, tiedotteessa sanotaan.