Nuoret saavat hulppeat peliteemaiset tilat – asennettu tehokkaat koneet ja nopea nettiyhteys

Uusi peleihin painottunut Malminkartanon nuorisotila avaa perjantaina ovensa. Helsingin kaupunki
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen

Nuoret saavat monipuolisen kattauksen peliharrastusmahdollisuuksia uuteen Malminkartanon nuorisotilaan.

Uusi nuorisotalo avataan perjantaina 18. syyskuuta ja sitä juhlitaan läpi yön kestävässä juhlassa, joka on kaikille nuorille avoin.

Tiloihin on asennettu tehokkaat konsoli- ja PC-pelikoneet, nopeat nettiyhteydet ja iso valikoima VR-, tietokone- ja lautapelejä.

Talosta löytyy myös biljardi-, pöytäfutis- ja pingispöytiä, huippuhieno liikuntasali pelivälineineen, ulkokenttä joukkuepeleihin sekä pienryhmätiloja, jotka mahdollistavat muun muassa roolipelit.

Lue myös: Tanssitunteja TikTokissa, kokkausiltoja Instagramissa ja peli-iltoja verkossa – nuoriso-ohjaajat veivät nuorisotalojen toiminnot someen

Nuorisotalon toimintaan halutaan entistä enemmän alueen nuoria mukaan asiakkaiksi ja siksi tilat on alusta asti suunniteltu yhdessä nuorten kanssa.

– On ainutlaatuista saada käyttöön uudet tilat, joissa arvostus nuoria kohtaan näkyy. Erityisesti nuorille suunnitellut harrastustilat lisäävät tilojen käyttömahdollisuuksia, peliohjaaja Katja Gelencsér kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Niro Laulajainen, 16, on vertaisohjaaja Malmin nutalla – "Kesti hetken, että nuoret kuuntelivat minua"

Malminkartanon uuden nuorisotalon yhteyteen avattiin aiemmin tänä vuonna 250-paikkainen Päiväkoti Lastenkartano.

Ensi vuonna alueella toimintansa aloittaa Malminkartanon Harrastushalli, joka tarjoaa matalan kynnyksen harrastustoimintaa alueen nuorille ja lapsiperheille.

Lue myös: Entinen varastohalli remontoidaan edulliseksi paikaksi harrastaa Malminkartanossa –  "Kun lähdetään kilpatasolle, maksut nousevat, mikä voi olla monelle esteenä"

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut