Finnair ja Terveystalo yhteistyöhön, nopeasti koronatestiin ennen lentomatkaa

Kuvituskuva. Finnair

Minna Harmaala

Finnair ja Terveystalo aloittavat syyskuun lopussa yhteistyön, jonka tarkoitus on helpottaa koronatestituloksen saamista ennen lentomatkaa. Jotkin maat edellyttävät maahan saapuvilta matkustajilta negatiivista koronatestiä ja todistusta siitä.

– Erilaiset matkustukseen liittyvät vaatimukset ovat valitettavasti viime aikoina lisääntyneet. Haluamme tämän yhteistyön avulla helpottaa asiakkaidemme matkustusta kohteisiin, joissa vaaditaan todistus koronatestauksesta, sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt tiedotteessa.

Finnairin asiakkaat saavat alennusta Terveystalon koronatestistä ja todistuksesta. Myös Finnair Plus -pisteet käyvät maksuvälineenä.

Terveystalo lupaa käydä läpi kohdemaan vaatimukset ja tehdä tarkoituksenmukaisen testin sekä todistuksen. Testin tulos luvataan pääkaupunkiseudulla 24 tunnissa näytteenotosta ja muualla Suomessa 36 tunnissa. Todistuksen saa sähköisesti tai paperisena.

Finnairin asiakkaat ohjataan Terveystalon palveluun Finnairin turvallisen matkustuksen sivuston kautta ja asiakas voi valita sopivimman näytteenottopisteen.

Palvelu alkaa 28. syyskuuta.

Finnairin asiakkaiden alennus Terveystalon oireettoman henkilön PCR-koronatutkimuksesta on 10 prosenttia, eniten matkustaville 15 prosenttia. Alennuksen jälkeenkin maksettavaa jää reippaasti, sillä Terveystalon kotisivujen mukaan testin normaalihinta on yli 200 euroa ja lisäksi paperinen todistus maksaa yli 50 euroa.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut