Poliisi on tunnistanut henkilöt, joiden epäillään liittyvän ravintola Kaivohuoneen edustan kuolemaan johtaneeseen väkivallantekoon

Kuolemaan johtanut väkivallanteko tapahtui aamuyöllä 5. heinäkuuta ravintola Kaivohuoneen tuntumassa. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Poliisi julkaisi heinäkuun lopussa kuvat viidestä henkilöstä, joiden epäillään liittyvän Helsingin Kaivopuistossa ravintola Kaivohuoneen edustalla varhain aamuyöllä sunnuntaina 5. heinäkuuta tapahtuneeseen väkivallantekoon, kerrotaan tiedotteessa. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena, koska yksi pahoinpitelyn uhreista menehtyi saamiinsa vammoihin seuraavana yönä.

Poliisin julkaisemissa kuvissa esiintyneet henkilöt on tunnistettu ja heidän osuuttaan pahoinpitelyihin selvitellään edelleen. Poliisi on tavoittanut näistä tunnistetuista miehistä neljä, viidettä epäiltyä ei ole toistaiseksi tavoitettu. Esitutkinnan aikana osa henkilöistä on ollut pidätettynä. Tutkinta on kesken, eikä poliisilla ole siitä tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut