Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Apulaispormestari Nasima Razmyar lataa tv:ssä suorat sanat Jan Vapaavuoresta – "Se on surullista ja väärin"

Apulaispormestari Nasima Razmyar (sd.) on kommentoinut pormestari Jan Vapaavuoren (kok.) käytöstä ja kaupungin johtamisen ongelmia Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! -tv-ohjelmassa.

– Helsingin johtamisen kriisi johtuu yhdestä ihmisestä. Se on surullista ja väärin, jos yhden ihmisen käytös on epäasiallista ja kaikki käännetään poliittiseksi ja jatkuvaksi pelisääntökeskusteluksi. Kyse on Helsingin kaupungin työntekijöistä, Razmyar vastaa Hjallis Harkimon (liik.) kysymyksiin.

Harkimo tenttaa, mikä apulaispormestarin ja pormestarien väleissä on mennyt väärin ja "hirttänyt kiinni" jo alun alkaen.

– Vapaavuoressa on paljon hyviä ominaisuuksia. On intohimoa ja visioita paremmasta Helsingistä. Meillä on erilainen käsitys, mikä on demokratia, apulaispormestari sanoo.

Razmyarin mukaan Helsingissä vuodesta 2017 lähtien ollut pormestarimalli on parempi kuin aiempi, jossa oli kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtajat.

– Tämä on läpinäkyvämpi ja avoimempi, hän kertoo ohjelmassa.

Pormestarin ja apulaispormestarien huonot välit nousivat esille viime kesänä, kun kaupungin tarkastuslautakunta selvitti uuden johtamismallin ongelmia. Apulaispormestarit moittivat Vapaavuorta julkisesti epäasiallisesta ja huonosta käytöksestä.

Kesällä kuvattu Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! näytetään keskiviikkona Nelosella kello 20.

Lue myös –  Päätoimittaja Kannala: Helsingin pormestariston riidat ovat selviö, mutta jakolinjoja on puolueiden sisälläkin