Helsingin Uutisten näköislehti uudistuu – maksuton sovellus ladattavissa

Muutos: Uuden, ilmaisen sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

Helsingin Uutisten verkkosivut uudistuivat keväällä ja nyt uudistuu näköislehti. Uusi näköislehti on luettavissa tuttuun tapaan verkkopalvelussa www.helsinginuutiset.fi sekä erikseen puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Helsingin Uutisten oman Päivän lehti -mobiilisovelluksen lataaminen on vaivatonta ja sovellus on ilmainen. Sovelluksen löydät menemällä Play-kauppaan tai Apple Storeen ja kirjoittamalla hakukenttään Helsingin Uutiset.

Sovelluksesta löytyvät kaikki Helsingin Uutisten 6 eri aluepainosta.

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi uusimman lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä. Lehtiä arkistossa on vuoden 2020 heinäkuun alkupuolelta alkaen.

Lehden voi lukea mobiililaitteelta myös ilman verkkoyhteyttä, kun varautuu tähän tallentamalla lehden ennakkoon.

Sovelluksen yläreunassa olevasta valikosta saa esille lehden sisällysluettelon. Klikkaamalla osaston nimeä voi siirtyä sinne suoraan.

Tietokoneella lehteä luettaessa tekstiä ja kuvaa voi suurentaa viemällä kursorin halutun kohdan päälle, jolloin kursori muuttuu suurennuslasin näköiseksi. Klikkaamalla kohde suurenee ja uudelleen klikkaamalla tapahtuu päinvastoin. Mobiilissa sama tehdään nipistysotteella.

Uutta on, että näköislehdessä voi jatkossa täyttää myös sudokut ja ristikot.

Uudistuksen yhteydessä Helsingin Uutisten vanhat sovellukset ja Lehtiluukku poistuvat käytöstä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut