Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Triplaan on tulossa kaksi Suomessa uutta yritystä ja asiakkaitakin riittää taas – Kauppakeskusjohtaja vetoaa: "Kuluttamista ei saa lopettaa"

Kauppakeskus Triplaan on tulossa syksyn aikana uusia kansainvälisiä toimijoita, joilla ei ole Suomessa entuudestaan liikkeitä. Asiasta kertoi kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki Helsingin seudun kauppakamarin torstaiaamuisessa tiedotustilaisuudessa.

Marraskuussa kauppakeskukseen tulee ensimmäisenä Suomessa juhlatarvikkeita myyvä Partyland. Myös uudenlainen kahvilakonsepti Cacao on muuttamassa tässä kuussa vuoden täyttävään Triplaan.

Jo aiemmin Triplaan on tullut Ritazza-kahvila ja torstaina aloittanut Scandia Rent.

Uusien vuokralaisten kiinnostus on yksi osoitus siitä, että keväisen koronaromahduksen jälkeen kauppakeskuksilla menee taas paremmin.

Myös asiakkaat ovat palanneet, Kivimäki kertoi. Heinäkuussa Suomen kauppakeskuksissa oli jo runsaasti asiakkaita ja myynnit lähenivät normaalitilannetta.

Triplassa kävijämäärät ovat jatkaneet kasvuaan viikko viikolta myös syksyllä, vaikka työmatkalaisten puuttuminen näkyy edelleen.

– Tilanne näyttää varsin positiiviselta tässä hetkessä, Kivimäki sanoi. 

Hän vakuutti, että kauppakeskuksissa on turvallista asioida, sillä käytävät ovat leveitä ja pääsääntöisesti niillä on väljää.

– Tärkeä viesti on, että kuluttamista ei saa lopettaa. Sekä kauppakeskukset että keskuksissa toimivat yritykset tekevät valtavasti työtä turvallisuuden eteen. On tärkeää pitää kiinni yritysten toimintaedellytyksistä. Asiointia ei saa lopettaa.

Hänen mukaansa kauppakeskukset tekevät paljon turvallisuuden eteen: on käsidesiä tarjolla, tehostettua siivousta, pleksejä ja kuulutuksia turvallisuudesta.