Jakaja jätti nipun sairaalakirjeitä ja laskuja hissin lattialle – Näin selittää Posti: "Valitettava tapaus"

Pitäjänmäkeläinen asukas kummastelee, miksi rappukäytävän hissin lattialta löytyi pino postia keskiviikkona.

Joukossa oli muun muassa ihmisten henkilökohtaista postia kuten sairaalakirjeitä sekä laskuja, lukija kertoo Helsingin Uutisille.

– Postille ilmoitettu asiasta keskiviikkona noin kello 14 ja tänä aamuna postit olivat vieläkin hissin lattialla, asukas kertoo näreissään.

Postin pääkaupunkiseudun jakelusta vastaava aluepäällikkö Tomi Huhtala kertoo HU:lle selvittäneensä tilannetta.

– Paljastui, että kyse oli ihan jakajan unohduksesta, eli postit olivat unohtuneet hissiin, jollaista ei tietenkään saisi käydä.

Miten on mahdollista, että postia unohtuu hissin lattialle?

– Kyse oli siitä, että jakajalla oli poikkeuksellisen paljon postia jaettavanaan ja hän välivarastoi osan hissiin ja sitten unohti ne sinne. Näin ei siis pitäisi käydä, eikä postia saa jättää mihinkään vartioimatta. Valitettava tapaus. Asia on käyty läpi jakajan kanssa, selvittää Huhtala.

Hän kertoo, että Postilla on Helsingissä vuosittain noin viisi tapausta, jotka paljastuvat tarkemmissa selvityksissä sellaisiksi, että jakajalla ovat työt jääneet tekemättä tai on toimittu väärin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut