Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tunnettu pizzaketju lopetti Triplassa –  sulkenut jo lähes kaikki Suomen ravintolat

Roomalaistyyppisiä palapitsoja myyvä Pizzarium-ketju on suljettu lopullisesti Pasilan asemalla. Ravintola aukesi Triplaan viime vuoden lokakuussa.

Ydinkeskustan Pizzarium-ravintolat jatkavat toistaiseksi normaalisti, vaikka niillä menee aiempaa heikommin.

Ketjun omistavan Noho Partnersin sanoo HU:lle, että Kluuvin ja Kampin ravintolat ovat kärsineet sekä koronasta että Helsingin keskustan hiljentymisestä.

HS: Nämä helsinkiläisbaarit pysyvät kiinni nyt kokonaan – "Myynti oli 7% normaalista"

Noho Partnersin kertoo seuraavansa tilanteen kehittymistä ja tekee päätökset ravintoloiden jatkosta myöhemmin.

Jatkossa Pizzarium-brändi keskittyy Nohon mukaan paikkoihin, jossa se voi tavoittaa kerralla paljon ihmisiä. Tästä esimerkkejä ovat muun muassa suuret tapahtumat ja urheiluareenat.

"Hyvää mättöä!" Tässä on Helsingin parhaaksi valittu kebab-ravintola – lukijoilta äänivyöry julkkisten suosimalle ketjulle

Ensimmäinen Pizzarium avattiin Turkuun vuonna 2012. Laajeneminen eri puolille Suomea, kuten Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Ouluun alkoi vuonna 2015.

Pizzarium on lopettanut viime vuosina lukuisia ravintoloita. Tällä hetkellä Pizzarium toimii enää Helsingissä. Espoon Ison Omenan Pizzariumin tilalle Noho Partners avaa Friends & Brgrs -hampurilaisravintolan.

Triplan Pizzariumin tilalle tulee Noho Partnersin toinen konsepti. Yhtiöstä kerrotaan, että se keskittyy muun muassa Hanko Sushi ja Friends & Burgers -ketjujen laajennukseen.

Triplan "Anthony Bourdain -ravintola" floppasi rajusti – paikalle aukesi Itä-Helsingin suosittu burgeripaikka

Aiemmin syksyllä Triplan kauppakeskuksen Hello Gorgeus ja East Market vaihtoivat konseptiaan ja alkoivat myydä hampurilaisia.

Lue myös: Tuttu ilmiö toistui kauppakeskuksessa: Ravintola laittoi lapun luukulle, tilalle hampurilaisia – "Kysyntä on räjähtänyt"

Lue myös: Triplan "Anthony Bourdain -ravintola" floppasi rajusti – paikalle aukesi Itä-Helsingin suosittu burgeripaikka

Helsinkiläiset ravintolat yllättävät asiakkaan –  sopiiko tämä rasvainen täyte pizzaan?

Rapistuvan ostoskeskuksen ravintolat yllättävät Helsingissä – huippuhyvää pizzaa ja aitoa kiinalaista

Tuttu ilmiö toistui kauppakeskuksessa: Ravintola laittoi lapun luukulle, tilalle hampurilaisia – "Kysyntä on räjähtänyt"

Rivitalon pihassa hifistelevä Mikko, 38, tietää, kuinka tehdään täydellinen pizza – "Pizzalapiosta ollaan valmiita maksamaan jopa 100 euroa"

Nämä ovat 3 yleisintä mokaa pizzanteossa: "Ei ymmärretä, kuinka tarkkaa se on"

Kauppakeskuksen asiakkaat toivoivat halvempia ravintoloita ja "bonusta" – pomolla mielessä 2 vaihtoehtoa yli muiden

Hampurilaisgrilli teki pieneltä tuntuneen muutoksen valikoimaansa – yrittäjä yllättyi: "Huomasin, että työmiehet eivät enää käyneet täällä"