Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi klubikonsepti yhdistää elävän musiikin ja "punaisen maton palvelun"

Uudenlainen klubikonsepti aloittaa Helsingistä lokakuussa. Klubi keskittyy elävään musiikkiin ja korkeatasoiseen vip-luokan palveluun.

Valo Clubin avajaiset pidetään Hernesaaren Tapahtumakeskus Telakassa lauantaina 24. lokakuuta. Konseptin on tarkoitus levitä ensi vuoden aikana myös muualle maahan.

– Kyse ei ole tavanomaisesta konsertista tai klubikeikasta vaan otamme yleisön punaisin matoin ja vip-luokan kohteluin vastaan jo heti paikalle saapumisesta alkaen, kertoo konseptin kehittäneen Vip Life Finland -yhtiön luova johtaja Sami Pesonen.

Exclusive-osastolle oikeuttavia vippilippuja ei myydä julkisesti, vaan sinne pääsee vain kutsuvieraana.

– Haluamme uuden konseptimme myötä myös muistuttaa tapahtumissa kävijöitä siitä, että koronarajoitustenkin aikaan on turvallista käydä tapahtumissa ja että tapahtuma-ala tarvitsee yleisön ja artistien yhteistyötä. Noudatamme aina yleisötapahtumiin liittyviä viranomaisten suosituksia. Konsertteja ja muita sisätapahtumia on mahdollista järjestää turvallisesti ja miellyttävästi, sanoo vastaava tuottaja Nanne Kuusela.

Avaustapahtumassa nähdään Gasellit sekä Lukas Leon, Lyömättömät, Mega-Ertsi, Seksikäs-Suklaa, Dosdela & VG+ ja Selecta Andor. Liput ennakkon Lippupisteestä, lisätiedot valoclub.fi.