Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Rauhassa oman porukan kesken ilman kasvomaskeja" – yöjunapaikat hytteineen myyntiin vuodeksi eteenpäin

VR tuo 15. lokakuuta myyntiin loppuvuoden yöjunat. Samalla myyntiin tulee kaikki yöjunavuorot vuodeksi eteenpäin, eli aina 30. lokakuuta 2021 saakka. Myyntiin tuleva yöjunaliikenne vastaa VR:n tiedotteen mukaan laajuudeltaan viime vuosien tarjontaa. Joululle, uudelle vuodelle, talvilomille ja pääsiäiselle on enemmän junavuoroja. Yöjunien makuuhytissä voi majoittua vain saman seurueen jäseniä, eli yksittäistä makuupaikkaa ei voi varata.

– Sesonkiaikojen yöjunat ovat suosittuja ja niiden perään onkin jo kyselty. Yöjunan hytissä on erityisen turvallista matkustaa. Hytissä saa olla rauhassa oman porukan kesken ilman kasvomaskeja ja hyttiin voi tilata ravintolavaunusta ruokaa, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola tiedotteessa.

Makuuhytin lisäksi yöjunissa on varattavissa tavallisia istumapaikkoja. Istumapaikalla ja junassa liikkuessa VR suosittelee kasvomaskin käyttöä.

VR on tiedotteen mukaan alentanut yöjunien hintaa, kampanjahinnat ovat lähes -50 prosenttia normaalihinnoista. Juuri käynnistyneen syyslomasesongin yöjunissa on vielä vapaita paikkoja. Osa suosituimmista junavuoroista saattaa olla loppuunmyyty, mutta suurimmassa osassa vuoroja on vielä tilaa.