Hätäkeskukseen soitettiin, että Kannelmäessä on verinen mies – poliisi löysi paikalta aggressiivisesti käyttäytyeen ja todennäköisesti pahoinpidellyn miehen

Poliisi sai maanantaina kello 17 aikaan hätäkeskuksen kautta tiedon, että Sitratorilla Helsingin Kannelmäessä on verinen mies.

Voimakkaasti päihtynyt 1980-luvulla syntynyt mies käyttäytyi aggressiivisesti sekä vartijoita että poliisia kohtaan. Miehellä oli pään alueella vamma, jonka syy ei toistaiseksi ole selvinnyt. Poliisi epäilee, että miestä on pahoinpidelty. Mies vietiin sairaalaan.

Mies esitteli käsiasetta Kannelmäessä – epäillään sukulaisen uhkaamisesta

Mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 417 931.

Poliisilta uutta tietoa Kannelmäen seksuaalirikoksista: 34-vuotiaan epäillyn lapsiuhreja paljastui lisää – "Yhteydenottoja on tullut toista kymmentä"

Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita

Terveysaseman ulkoistusta vastustetaan tiukasti Kannelmäessä – palveluiden tuleva paikka vielä kysymysmerkki

Poliisi edistynyt Kannelmäen asemalla tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa – epäilty ja uhri eivät tunteneet entuudestaan

"Kannelmäen mallia" viedään koko Helsinkiin – tavoitteena saada päättötodistus jokaiselle koululaiselle

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut