Vallilaan tilattu paketti meni Suomenlinnaan – Postilla heti vastaus valmiina

”Posti ylitti itsensä. Piti olla tulossa paketti Vallilaan ja se on nyt toimitettu noudettavaksi Suomenlinnan Postista. Kiitos tästä.”

Näin kirjoitti helsinkiläismies hiljattain pikaviestipalvelu Twitterissä.

Postin sidosryhmäjohtaja Timo J. Anttila oli pian paikalla keskustelussa:

– Selvitetään mistä on kyse ja hoidetaan paketti Vallilaan. Voi olla lajittelukoneen tekemä ohjausvirhe, niitä sattuu kun miljoona pakettia lajitellaan viikossa. Minä tai kollega palaa huomenna asiaan, Anttila vastasi.

Usealla Postin asiakkaalla on kokemuksia siitä, että paketti ohjataan jonnekin toiseen palvelupisteeseen, kun valittu paikka on ollut täynnä.

Anttilan mukaan keväästä lähtien Postin kuljettamat pakettimäärät ovat olleet ennätyksellisen suuria ja siksi osa lähetyksistä ei mahdu haluttuun noutopaikkaan.

Anttila totesi Twitterissä, että ratkaisuna lisätään noutopisteitä.

– Niitä on jo liki 3 000.

Postilla on käytössä automaattinen pakettienohjaus.

Jos valittu noutopiste on hetkellisesti täynnä, lähetys ohjataan Postin mukaan lähinnä olevaan vapaaseen noutopisteeseen.

OmaPosti-sovelluksessa voi määritellä itselleen maksuttoman Oman noutopisteen.

– Toimitamme pakettisi Omaan noutopisteeseen silloin, kun et ole valinnut verkkokaupassa noutopistettä, vaan paketti on saapumassa katuosoitteeseen, Posti infoaa verkkosivuillaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut