Koronatartunta todettiin viime viikolla 12 peruskoulussa ja 10 päiväkodissa Helsingissä – Kruununhaan yläasteella jopa 99 altistunutta

Viime viikolla 12 peruskoulussa ja 10 päiväkodissa Helsingissä havaittiin koronatartuna. Altistuneita on satoja. Kuvituskuva. Arkisto / Tuire Punkki

Sanna Jompero-Lahokoski

Kankarepuiston peruskoulun tiloissa syyskuun lopussa paikalla olleella henkilöllä todettiin myöhemmin koronavirustartunta. Tilanteessa 11 henkilöä altistui virukselle. Altistuneet määrättiin karanteeniin. Koulu tiedotti koteja aiheesta Wilma-viestillä.

Kankarepuiston koulu on entiseltä nimeltään Jakomäen peruskoulu.

Helsinki julkaisee joka keskiviikko verkkosivuillaan koonnin, kuinka monessa koulussa ja oppilaitoksessa on todettu edellisen viikon aikana tartuntoja sekä kuinka paljon tartunnan saaneita ja altistuneita on. Kankarepuiston koulun lisäksi viime viikon aikana koronavirukseen altistuneita oli 11 peruskoulussa ja kymmenessä päiväkodissa Helsingissä.

Eniten tartuntoja todettiin Puistopolun peruskoulussa ja Helsingin ranskalais-suomalaisessa peruskoulussa, jossa molemmissa viime viikon aikana kirjattiin neljä koronavirustartuntaa. Altistuneita Puistopolulla oli 40 ja ranskalaissuomalaisessa koulussa 21.

Eniten altistuneita viime viikon aikana todettiin Kruununhaan yläasteella, jossa 99 oppilasta ja koulun henkilökuntaa määrättiin karanteeniin. Tartuntoja koulussa todettiin kolme.

Puistolan peruskoulussa, Vartiokylän yläasteella, Pitäjänmäen peruskoulussa, Helsingin Uudessa yhteiskoulussa, Hiidenkiven peruskoulussa, Myllypuron peruskoulussa todettiin kaikissa yksi tartunta viime viikon aikana. Puotilan ala-asteella oli kaksi, altistuneita 33.

Listalla olevissa päiväkodeissa todettiin yksi tartunta kussakin. Eniten altistuneita oli Jätkäsaaren päiväkodissa, jossa karanteeniin määrättiin yhteensä 72 lasta ja aikuista.

Päiväkodit ovat Jätkäsaari, Tunturi, Ahti, Poutapilvi, Poronlahti 31 31 –Tammisalo, Taneli, Rastila, Floora, Loimi sekä Lassi ja Niitty.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut