Kaupunki myönsi lainaa uuteen tekonurmeen – Myös Malmin lisärakentaminen puolsi kentän uusimista

Tapulikaupungin liikuntapuistoon rakennetaan uusi tekonurmikenttä. Kaupunki myönsi alkuviikolla 80 000 euron lainan, jolla rahoitetaan osa kentän uusimisesta. Sirpa Repo/ESM:n arkisto

Sanna Jompero-Lahokoski

Kaupunginhallitus myönsi kokouksessaan maanantaina Mosan jalkapallokentälle lainaa Tapulikaupungin liikuntapuiston jalkapallokentän tekonurmen uusimista varten. Kenttä sijaitsee Suutarilan kaupunginosassa.

Lainan suuruus on 80 000 euroa. Laina-aika on 15 vuotta.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 201 453 euroa. Kaupungin lainan lisäksi uusi tekonurmi on suunniteltu rahoitettavan Etelä-Suomen aluehallintoviraston 60 000 euron avustuksella ja 61 453 euron omalla pääomalla.

Nykyinen tekonurmikenttä rakennettiin vuonna 2009. Kenttä on ollut ympärivuotisessa käytössä ja nyt käyttöikänsä päässä. Tekonurmen uusimistarvetta puoltavat nykyisen käytön lisäksi alueen täydennysrakentaminen ja Malmille suunniteltu uusi asuinalue, jonka kaavasuunnitelmissa ei ole osoitettu uusia liikuntapaikkoja. Suunnitelmaan kuuluu tekonurmen uusimisen lisäksi myös pelialueen laajentaminen.

Tekonurmikenttää käyttävät alueen päiväkodit, koulut ja erityisesti nuoret jalkapallon harrastajat.

Korjaus 27.10 kello 9.38: Kenttä sijaitsee Suutarilan kaupunginosassa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut