Kynttilämeri valtaa Suomen suurimman hautausmaan Helsingissä – Pyhäinpäivä suunnattu lapsille, paikalla myös kirkon pop-up -apua

Tapahtumassa kannattaa viedä oma kynttilä haudalle. Else Kyhälä
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen

Lasten pyhäinpäivä -tapahtumaa vietetään ensimmäistä kertaa Malmin hautausmaalla lauantaina 31. lokakuuta. Pyhäinpäivä on kristillinen edesmenneiden muistopäivä.

Tapahtuman lähtöpisteeksi suositellaan Viikin Latokartanon toria. Torilla esiintyy tasatunnein tulitaiteilijoita ja Kaartin soittokunnan vaskikvintetti tunnin välein kello 16.30 alkaen.

Valotaide ja enkelirastipolku johtaa hautausmaalle. Matkan varrella on pieniä rastitehtäviä perheille.

Tapahtuman järjestäjät suosittelevat ottamaan mukaan taskulampun, lyhdyn ja kynttilän. Tapahtumassa voi käydä sytyttämässä kynttilän rakkaiden haudalla tai muualla haudattujen muistomerkillä.

Pyhäinpäivänä Malmin hautausmaalla on tavattavissa 30 kirkon työntekijää. Malmin seurakunnan työntekijät ovat valmiina antamaan luottamuksellista keskusteluapua aiheesta kuin aiheesta kello 11–19.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut