Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsinkiläinen oppimistapahtuma järjestetään virtuaalisesti – yhteensä yli sata maksutonta verkkotapahtumaa

Helsinki Education Week järjestetään tänä vuonna 2.–6. marraskuuta verkkotapahtumien sarjana.

Teemana on tänä vuonna Uutta luova oppiminen. Viikolle lähetettiin yli 160 tapahtumaehdotusta, joista yli sata parhaiten viikon teemaa toteuttavaa ehdotusta valittiin mukaan ohjelmaan.

Tapahtuma on suunnattu opettajille ja muille kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisille, lapsi- ja oppilasryhmille sekä huoltajille, eli kaikille oppimisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Viikon aikana on työpajoja, luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista. Virtuaalitoteutus mahdollistaa osallistumisen kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Tapahtumaviikon ohjelmaan voi tutustua Helsinki Education Weekin verkkosivustolla. Ohjelmiin osallistuminen on maksutonta.

– Viikon ohjelma kuvastaa, kuinka kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaiset ovat muokanneet tekemistä ja oppimista olosuhteiden vaatimalla tavalla, sanoo kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen tiedotteessa.

Helsinki Education Week on viikon mittainen tapahtuma, joka tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä.

Samalla tehdään yhteistyötä kaupunkiin saapuvien kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden kanssa ja otetaan oppia heiltä.