Lukijoilla selvä mielipide Helsingin parhaista pizzerioista: "Järkyttävän maukas" – vielä ennätät äänestää omaa suosikkiasi

City Centerin Napule avautui pitkään toimineen Leonardon tilalle. Aapo Siippainen
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Helsingin parhaan pizzerian tittelistä käydään tällä hetkellä huippujännittävää kilpailua. Helsingin Uutisten lukijaäänestyksessä on annetty yli 3600 ääntä ja ne ovat jakautuneet eri puolille Helsinkiä. Äänestys jatkuu keskiviikkoon 4. marraskuuta saakka. Äänestyslomake on tämän jutun lopussa.

”Kuin olisi matkalla Italiassa” – HU:n pizzakisan voittaja kasvoi ketjuksi, tässä on 10 parasta pizzaravintolaa Helsingissä!

Kolmen kärjessä (aakkosjärjestyksessä) ovat Capperi, Daddy Greens ja Via Tribunali. Taistelu voitosta on äärimmäisen tiukka, koska ykköspaikka on vaihtunut tiuhaan.

 – Yksinkertaisesti parasta safkaa, sanoo Oulunkylän Capperin nimeen vannova.

–  Järkyttävän maukas tomaattisoosi ja pizzapohja. Todella mukava henkilökunta, sanoo töölöläisen Daddy Greensin fani.

– Pizzapohja on niin hyvää, että sitä tekisi mieli syödä pelkiltään, kommentoi Senaatintorin kulmilla olevaa Via Tribunalia äänestänyt.

Myös Kulosaaren Levanto on piipahtanut kolmen eniten ääniä saaneiden joukossa.

– Kuin Roomassa olisi. Yksinkertaisuus on kaunista, Helsingin Uutisten lukija sanoo.

Helsingin Uutiset laati äänestykseen 40 ravintolan listan. Lukijat ovat voineet ehdottaa suosikkiaan myös listan ulkopuolelta. Paljon ääniä ovat saaneet muun muassa Alppilan Chill&Grill, Jollaksen Fornitaly ja Töölön Zuhat.

Äänestyksessä on suosikiksi valittu myös ydinkeskustan Day to Day.

– Vaikka tämä pikkuinen mättömesta on ollut tässä Ateneumin takana melkeinpä ammoisista ajoista lähtien, moni ei siitä ole kuullukkaan. Ravintola on ihan huippu mesta, äänestäjä kommentoi.

Gluteenitonta pizzaa syövä on äänestänyt Ullanlinnan Centralia.

– Olen keliaakikko, Centralin gluteeniton pizza on paras maistamistani.

"Hyvää mättöä!" Tässä on Helsingin parhaaksi valittu kebab-ravintola – lukijoilta äänivyöry julkkisten suosimalle ketjulle

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut